Ακόμη μια πράξη αναγνώρισης της προσφοράς του συμπατριώτη μας κ. Μανόλη Νιώτη, αυτλη τη φορά προερχόμενη από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σύρου. Διαβάζουμε στην εφημερίδα «Κοινή Γνώμη» του νησιού.
«Τη σημαντική στήριξη του διευθυντικού στελέχους της Hellenic Seaways, κ. Μανόλη Νιώτη προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ερμούπολης μέσα από τις πάντοτε αθόρυβες πράξεις του με σκοπό την απρόσκοπτη διεκπεραίωση του έργου τους προς όφελος των νησιωτών, αναγνώρισε το Πυροσβεστικό Σώμα του τόπου, απονέμοντας τιμητική πλακέτα στον ίδιο.
Κατά τη διάρκεια μιας ιδιαιτέρως ζεστής συνάντησης που πραγματοποίησαν ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης, Αντιπύραρχος Κωνσταντίνος Καλαϊτσίδης και υπάλληλοι της Πυροσβεστικής με τον κ. Νιώτη, στο καφέ «Μέγαρο», στην Ερμούπολη, το πρωί του εορτασμού των Θεοφανείων, θέλησαν να τον ευχαριστήσουν για τη σπουδαία στήριξή του, η οποία τακτικά μεταφράζεται σε οικονομική κάλυψη διαφόρων αναγκών του Πυροσβεστικού Σώματος. Ενδεικτικά αξίζει να αναφερθεί πως ο κ. Μανόλης Νιώτης πολλάκις έχει μεριμνήσει για τη δωρεάν μεταφορά των οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης, όπως επίσης και για τις οικονομικές διευκολύνσεις στις μετακινήσεις των πυροσβεστών, αλλά και για την ανάληψη κόστους αρκετών εκδηλώσεών τους.

Με φόντο τα παραπάνω, ο κ. Καλαϊτσίδης σε επικοινωνία του με την εφημερίδα υπογράμμισε πως η εν λόγω κίνηση προς τον κ. Νιώτη αποτελεί μία ελάχιστη αναγνώριση προς τον ίδιο, της πολύτιμης βοήθειάς του προς το Πυροσβεστικό Σώμα Ερμούπολης Σύρου.»

Πηγή: ΣΑΜΙΑΚΟ ΒΗΜΑ