Ο Α.Σ Κέρκης Μαραθοκάμπου είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει ένα καινούργιο μέλος στην οικογένεια του. Μια  εταιρία που έχει όλα αυτά τα χρόνια δείξει έμπρακτα την στήριξη της σε πολλά αθλητικά δρώμενα του νησιού και σωματεία.
Τις Επιχειρήσεις Φρατζεσκος ΑΕ
Η επιχείρηση ιδρύθηκε από τους αδελφούς Ιωάννη και Γρηγόριο Φραντζέσκο με την μορφή της Ομορρύθμου Εταιρίας το 1962 και αποτέλεσε ουσιαστικά τη συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης με παράδοση 50 και πλέον ετών στην παραγωγή ούζου.
Εκτός από την παραγωγή ούζου, που κατέχει εξέχουσα θέση στην αγορά, η οικογένεια παράγει και Brandy, με βάση τα φημισμένα κρασιά Σάμου και άλλα αλκοολούχα ποτά όπως λικέρ φρούτων και βερμούτ.
Η εταιρία επεκτάθηκε στο εμπόριο και διανομή οίνων, ποτών, αναψυκτικών, ζύθου και ειδών διατροφής.
Το 1992 οι αυξημένες ανάγκες της αγοράς οδήγησαν σε μεταφορά της έδρας της στην περιοχή Φλόκα Βαθέος Σάμου, μόλις 1 χλμ από την πόλη της Σάμου, όπου σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις δημιουργήθηκαν ειδικοί χώροι παραγωγής, εμφιάλωσης και συσκευασίας ούζου καθώς και αποθηκευτικοί χώροι προϊόντων και εμπορευμάτων. Την ίδια περίοδο η εταιρία μετατρέπεται σε Ανώνυμη με τη σημερινή επωνυμία και συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή της τόσο στον τομέα της μεταποίησης όσο και σε αυτόν της εμπορίας.
Κύριοι Μέτοχοι της Α.Ε. είναι ο Παναγιώτης Φραντζέσκος, γιος του αποβιώσαντος Ιωάννη, καθώς και ο Γρηγόριος Φραντζέσκος, που συνδυάζοντας πείρα ετών, άριστη γνώση του αντικειμένου, φερεγγυότητα και συνέπεια, οδηγούν με επιτυχία την εταιρία σε συνεχώς ανοδική πορεία
Καλώς ήρθατε στην ομάδα μας!
Ο Πρόεδρος
Βοσδογαννης Κλεάνθης