ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου με αφορμή την έλευση της  επιτυχημένης εκπομπής της ΕΡΤ  «Aλάτι της Γής» θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς που συντέλεσαν στην δημιουργία ενός άρτιου τηλεοπτικού αποτελέσματος, το οποίο αφενός  προωθεί  τις μοναδικές ομορφιές της Σάμου  και  αφετέρου  συστήνει στον τηλεθεατή τον μουσικό, χορευτικό και πολιτισμικό πλούτο του νησιού.

Θερμές ευχαριστίες για την προσφορά τους στην Ε.Ο.Σ Σάμου,  στο ξενοδοχείο “SAMOS BAY”,  στον όμιλο επιχειρήσεων “ DORYSSA”,  στο εστιατόριο « Φευγάτος» στον Αγ. Κωνσταντίνο,  στο οινοποιείο “VAKAKIS WINES” και στο κατάστημα «ΕΛΕΝΗ» στο Πυθαγόρειο   με παραδοσιακά  χειροποίητα σκεύη και  πήλινα.

Διευκρινίζουμε  πως  την επιμέλεια της εκπομπής για την επιλογή των χορευτικών συλλόγων,  των μουσικών καθώς και των χώρων  που πραγματοποιήθηκαν  τα γυρίσματα είχε  αποκλειστικά η παραγωγή και η αρχισυνταξία της εκπομπής.  Ως  Αντιπεριφερειάρχης  οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες για την βοήθειά τους στην προβολή του  νησιού μας.

 

 

 

                                                                      Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΑΜΟΥ

 

 

                                                                                   ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΟΥΡΑΚΗΣ