ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 ύστερα από συνεδρίαση της  Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του Κινήματος Αλλαγής, τα μέλη της αποφάσισαν ομόφωνα την καθολική στήριξη του υποψηφίου Περιφερειάρχη για την Περιφέρεια Β. Αιγαίου κ. Παναγιώτη Χριστόφα και του υποψήφιου Δημάρχου για τον Δήμο Σάμου κ. Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους.

Τα μέλη της Ν.Ε Σάμουτου Κινήματος Αλλαγής, στηρίζουν απόλυτα τους εν λόγω υποψηφίους  και θα συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις στην επίτευξη του στόχου της τελικής νίκης δίνοντας προοπτικές Ελπίδας στα καθημαγμένα ακριτικά νησιά μας.

Η Ν.Ε. Σάμου του Κινήματος Αλλαγής επίσης σε απάντηση δημοσιευμάτων του ηλεκτρονικού τύπου σχετικά με επιστολή του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Αλεξάνδρου Λυμπέρη θα ήθελε να διευκρινίσει τα εξής:

Η επιστολή του κυρίου Λυμπέρη με αναφορά στη διαδικασία που έπρεπε να ακολουθηθεί για την επιλογή του υποψηφίου Περιφερειάρχη, βρήκε σύμφωνη την Ν.Ε. του Κινήματος η οποία και στη συνέχεια ενημέρωσε τα αρμόδια όργανα. Η τήρηση των διαδικασιών είναι σημαντικότερη από τα πρόσωπα για τηδημοκρατική λειτουργία και με ιδιαίτερη ικανοποίηση  διαπιστώσαμε ότι οι παρατηρήσεις μας έγιναν δεκτές από τα όργανα του Κινήματος Αλλαγής.