Είμαστε στο πλευρό των λαϊκών αγωνιστών αιρετών της Τοπικής Διοίκησης και κατοίκων της Δυτικής Σάμου, οι οποίοι ακόμη μια φορά κάθονται στο εδώλιο των κατηγορουμένων, γιατί έκαναν το καθήκον τους.Προστάτευσαν τη περιοχή και τους κατοίκους της από την αυθαιρεσία των εταιριών κινητής τηλεφωνίας , οι οποίες μπροστά στο κέρδος δεν λογαριάζουν την υγεία του λαού και την καταστροφή του περιβάλλοντος.

Έχουν πλάτες στο νομικό καθεστώς του πολιτικού προσωπικού των μονοπωλιακών τους ομίλων, των μέχρι σήμερα αντιλαϊκών κυβερνήσεων, γεγονός που αναδεικνύει την ανάγκη όχι μόνο του αγώνα για να μην στήσουν τις κεραίες τους . αλλά του οργανωμένου συνειδητού αγώνα για την ανατροπή της κυριαρχίας τους. Αυτή πρέπει να είναι η στόχευση του λαού, γιατί διαφορετικά και τη ζωή μας θα καταστρέφουν για τα κέρδη τους και τη βιομηχανία μηνύσεων με χαλκευμένες κατηγορίες θα αντιμετωπίζουμε.

Η Λαϊκή Συσπείρωση με παρέμβασή της στη δημοτική αρχή ζήτησε και έλαβε τη διαβεβαίωση, ότι ο δήμος θα παρέχει νομική υποστήριξη στους διωκόμενους.

Καλούμε όλο το λαό και τους λαϊκούς φορείς του νησιού να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους.

Για μια ακόμη φορά υπενθυμίζουμε τις θέσεις μας για το θέμα των κεραιών:

.                               ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

  • Οργανωμένο πάρκο κεραιών μετά από επιστημονική μελέτη ,ώστε η λειτουργία του να έχει όσο το δυνατόν μικρότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον και στην υγεία των ανθρώπων και των ζώων.
  • Σ’ αυτή τη κατεύθυνση καλούμε τη δημοτική αρχή να αναλάβει πρωτοβουλίες και να διεκδικήσει τη χωροθέτηση και κατασκευή ενός ή δύο πάρκων κεραιών μακριά από κατοικημένες περιοχές.
  • Να σταματήσουν τώρα οι δικαστικές διώξεις και η τρομοκρατία που ασκείται στο λαό.
  • Όχι στην ασυδοσία των μονοπωλίων της τηλεφωνίας. Ανατροπή του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου.

Επικοινωνίες στην υπηρεσία του λαού, με κοινωνικοποίηση όλων των υποδομών και τεχνολογικών μέσων, με εργατικό και λαϊκό έλεγχο, στα πλαίσια του Κεντρικού Πανεθνικού Επιστημονικού Σχεδιασμού της Οικονομίας με κριτήριο την εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών.