Η εταιρεία Samos Holidays ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους του τουριστικού κλάδου της Σάμου για την κατάσταση της τουριστικής περιόδου 2021.

Εν μέσο τις πανδημίας ο τουριστικός κλάδος έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα και όπως είναι φυσικό ο γενικός πληθυσμός έχει αναπροσαρμόσει τις προτεραιότητες ζωής. Πρώτα η υγεία, η ασφάλεια και μετέπειτα οι διακοπές σε σωστές δομές φιλοξενίας με ασφαλιστική κάλυψη υγείας.

Το νησί μας εκτός από την πανδημία έχει να αντιμετωπίσει και τις πληγές απο τον καταστροφικό σεισμό που άφησε πίσω του πολλές καταστροφές.

Η εταιρεία μας κατάφερε να ανταπεξέλθει επιτυχώς την περασμένη καταστροφική τουριστική περίοδο του 2020.

Με μεγάλες προσπάθειες κρατήσαμε ανοιχτό τον προορισμό στις τουριστικές αγορές. Η Σάμος παρέμεινε στις πλατφόρμες διαφήμισης και κρατήσεων καθ’ όλη την διάρκεια της πανδημίας.

Αποτέλεσμα των προσπαθειών μας είναι η παραμονή των προγραμματισμένων πτήσεων Charter από τους Tour Operators για την νέα σαιζόν. Με σημαντικότερη επιτυχία την προσθήκη νέου Tour Operator από την Πολωνία με προγραμματισμένες 20 νέων πτήσεων για Σάμο την σαιζόν 2021.

Για το καλοκαίρι οι προγραμματισμένες πτήσεις ξεκινούσαν από τις αρχές Μαΐου και φτάνουν μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

Η κινητικότητα των κρατήσεων είναι ικανοποιητική δεδομένων των συνθηκών, αναμένοντας τον μεγαλύτερο όγκο να είναι πελάτες τελευταίας στιγμής. Αυτό είναι αναμενόμενο διότι τα περισσότερα κράτη δεν έχουν δηλώσει επίσημα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τις τελικές ημερομηνίες έναρξης των ταξιδιών αναψυχής και τις ασφαλιστικές καλύψεις διακοπών.

Λόγο της πανδημίας οι ημερομηνίες έναρξης των πτήσεων αλλάζει ανά χώρα προέλευσης, όπως η Ολλανδική κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει στις 11 /5.
Η Samos Holidays με τους συνεργάτες της, περιμένοντας 150 και πλέον πτήσεις από την Ολλανδία , Τσεχία , Πολωνία , Σλοβενία, Σουηδία, Ελβετία και άλλους προορισμούς είμαστε έτοιμοι να τους υποδεχτούμε.

Για την Samos Holidays
Κώστας Έλληνας