Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ διοργανώνει τη συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον τίτλο «Να ‘μαστε», την Τρίτη 11 Αυγούστου 2020, στις 21:30 στον προαύλιο χώρο του 1ου & 2ου Γυμνασίου Σάμου, υπό την Αιγίδα του Δήμου Ανατολικής Σάμου και με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Παράρτημα Σάμου και των Ink House, Blow Up, Δυναμική Promotion.

Στη συναυλία θα μοιραστούμε μαζί της εμπειρίες, θα νοσταλγήσουμε, θα χαρούμε, θα γλεντήσουμε, µε αφορμή τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ελεωνόρας αλλά και άλλες ξεχωριστές στιγμές του ελληνικού τραγουδιού που μεταφέρει ερμηνεύοντας πάντα µε το προσωπικό της στίγμα, γυρεύοντας αισθήματα, συγκινήσεις και όπως πάντα τον πιο αληθινό τρόπο επικοινωνίας του καλλιτέχνη µε το κοινό του.

 

Τιμή εισιτηρίου 13 ευρώ προπώληση και 15 ευρώ στην είσοδο.

 

Στη συναυλία θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, γ’ αυτό οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και όλοι οι θεατές υποχρεωτικά θα είναι καθήμενοι, τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού καλό θα είναι οι ενδιαφερόμενοι να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους νωρίτερα από τα μέλη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ καθώς και στα παρακάτω σημεία προπώλησης.

 

Στην πόλη της Σάμου:Hondos Center, Γιαννουλόπουλος Press and Snack,Φωτογραφείο Blow up, Βιβλιοπωλείο  ‘Γραμματική’

Στο Πυθαγόρειο: Παγωτοπωλείο Storia Dolce

Στο Καρλόβασι: Hondos Center, Βιβλιοπωλείο ‘Καραστάθης’

Στον Όρμο Μαραθοκάμπου: Beach Bar Tortuga

 

Περισσότερες πληροφορίες: Φουντουλάκος Τάσος 6941676762, Ευαγγέλου Μάκης 6945448797

Εκ του Δ.Σ.

του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ