Πρόσκληση

«Γιορτή Πατέρα – Μητέρας»

26-6-2022

 

Ο Σύλλογός μας οργανώνει και φέτος την εκδήλωση «Γιορτή του Πατέρα», που κλείνει τα 43 της χρόνια.

Δεν ξεχνάμε φυσικά ότι ήταν έτοιμος να παρουσιάσει την σχετική εκδήλωση και το 2020, αλλά ο αναπάντεχος  επισκέπτης μας « Κορονοϊός» άλλαξε τα σχέδια και η εκδήλωση δεν έγινε.

Ήρθε και στις 30-10-20 ο Μεγάλος Σεισμός, που λάβωσε το Παλιό Δημοτικό Σχολείο, τον χώρο δημιουργίας του Συλλόγου μας και μαζί του απαγόρευσε την οργάνωσή της και το 2021 αφού συνεχίστηκαν οι περιορισμοί.

Εκείνη που άντεξε όμως την αναγκαία ιδιαίτερη προσοχή για όλους μεγάλους και μικρούς, ήταν η ζωή της Εφημεριδούλας μας «Παιδική Φωλιά Παγώνδα», η οποία συνέχισε τη ζωή της και μέσα στη δύσκολή εποχή του Κορονοϊού.

Οι μικροί δημοσιογράφοι μέσα στις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες με τη βοήθειά μας κατάφεραν να συνεχίσουν να καταγράφουν τα γεγονότα της εποχής και να εκφράζουν τους φόβους και τα όνειρά  τους, προσφέροντας και σε μας αισιοδοξία.

Ακόμη με το λάβωμα του Κτηρίου Δημιουργίας μας, δεν μπορέσαμε να κάνουμε φέτος 2022 ούτε τη Γιορτή της Μητέρας.

Έτσι σήμερα, που τα μέτρα για τον Κορονοϊό χαλάρωσαν, έχουμε τη χαρά μαζί με τους δημοσιογράφους μας να οργανώσουμε μια γιορτή για την Μητέρα και τον Πατέρα

Παρά τους πειρασμούς του Καλοκαιριού, τα ταξίδια και τις αλλαγές στα παιδιά της Παιδικής Φωλιάς είναι αρκετά που θα είναι  και φέτος μαζί μας.

 

Έτσι με την αγάπη προς τους γονείς τους, τις σκέψεις, τους προβληματισμούς , τα όνειρά τους και την αθωότητά τους, θα μας προσφέρουν μια χαρούμενη βραδιά.

Η εκδήλωσή μας φέτος, δεν ταίριασε να γίνει στην πλατεία του Παγώνδα, και θα γίνει στην αυλή του Παλαιού Σχολείου- Λαογραφικού Μουσείου.

Στις 26 Ιουνίου 2022 ημέρα Κυριακή και ώρα 8 το απόγευμα.

Ακόμη επειδή εφέτος λόγω της γνωστής δύσκολης κατάστασης δεν μπορούμε να έχουμε λαχείο στήριξης, θα μας επιτρέψετε να έχουμε ένα συμβολικό εισιτήριο των (5 ευρώ), για το κέρασμά σας και των άλλων σχετικών εξόδων.

 

Το Πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει.

 

  • Κείμενα των παιδιών για την Μητέρα και τον Πατέρα.
  • Σχετικά ποιήματα.
  • Ωραία τραγούδια από την Λαϊκή -Ορχήστρα- Σάμου.

 

Η Ορχήστρα θα παίξει και θα τραγουδήσει για μας με την στήριξη του Δήμου Ανατολικής Σάμου, τον οποίο πολύ ευχαριστούμε.

Σας περιμένουμε στην εκδήλωσή μας.

 

Με τιμή    Για το Δ.Σ

                         Η πρόεδρος                                                 Η     Γραμματέας                              Αγγελική Βαλεοντή Δεμερτζή                                      Ευαγγελία Αξιώτου