ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμμετοχή της παράταξης στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές

 

Η δημοτική παράταξη “Ανατροπή” εύχεται σε όλους τους Σαμιώτες καλή χρονιά με υγεία, ευημερία και πρόοδο.

Ας αφήσουμε πίσω μας όλες τις απογοητεύσεις και στασιμότητες των προηγούμενων χρόνων και ας προχωρήσουμε δυνατά στο μέλλον. Δεν πρέπει πλέον οι δυσκολίες να μετατρέπονται σε εμπόδια για την πορεία του τόπου μας.

Το 2019 είναι μια χρονιά ορόσημο, χρονιά που πρέπει να δοθεί η δυνατότητα και η ευκαιρία να στρέψουμε το βλέμμα μας στο αύριο, τοποθετώντας τις στέρεες βάσεις για μια καινούργια αρχή, που θα οδηγήσει το νησί μας σε ένα καλύτερο μέλλον.

Η “Ανατροπή”, με υποψήφιο δήμαρχο τον Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, θα λάβει μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Οι αρχές της παραμένουν σταθερά οι ίδιες, σε μία ανεξάρτητη και ακομμάτιστη γραμμή, με συνέπεια και οργάνωση, με προτεραιότητες και λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν το νησί μας τα τελευταία χρόνια.

Ο υποψήφιος δήμαρχος, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, μαζί με βασικά στελέχη της παράταξης, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, είναι έτοιμοι για την νέα αρχή. Μια νέα αρχή που θα διαγράψουμε όλοι μαζί από την 1η Σεπτεμβρίου. Όλοι μαζί πρέπει να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για το νησί μας… με πρόγραμμα, συνέπεια, όραμα και συμμετοχή.

Η “Ανατροπή” συνεχίζει με τις ίδιες αξίες, με πρωταγωνιστές τις νεότερες γενιές, έξω από κομματικά επιτελεία και πελατειακές σχέσεις, αλλά με γνώσεις και αυτοπεποίθηση για δουλειά. Ανοιχτή σε όλους τους ενεργούς πολίτες που θέλουν να είναι μαζί της. Πάντα όμως κλειστή στις στηρίξεις από τα πολιτικά κόμματα και πάντα αντίθετη σε όλους αυτούς που τόσα χρόνια, ως επαγγελματίες πολιτικοί, “προσπαθούν” να “αλλάξουν” τον τόπο, διεκδικώντας συνέχεια και με ψεύτικες υποσχέσεις μια πολιτική θέση.