ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διεξάγει για πέμπτη χρονιά, τον Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος», την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022.

Οαγώνας των 21 χμ. διοργανώνεται από το Δήμο Ανατολικής Σάμου με την υποστήριξη της 79 ΑΔΤΕ  και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Η διαδρομή που καλούνται να καλύψουν οι αθλητές ξεκινά από τον Ναό της Ήρας  (ώρα εκκίνησης αγώνα 9:00 π.μ.), με τερματισμό την πλατεία Πυθαγόρα.

Επίσης θα διεξαχθεί και λαϊκός αγώνας δρόμου 4 χιλιομέτρων με εκκίνηση από την  πλατεία Πυθαγόρα έως τον κόμβο Μαλαγαρίου και πίσω με ώρα  εκκίνησης  9:30 π.μ.

 

Για τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στον αγώνα δρόμου των 21 χιλιομέτρων θα υπάρχει λεωφορείο για τη μεταφορά τους. Συγκεκριμένα λεωφορείο θα αναχωρήσει την Κυριακή από το Βαθύ  (ΞΕΝΙΑ) στις 7:45 και από το Πάρκινγκ στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου, στις 7:00.

Κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα, θα υπάρχουν σταθμοί υποστήριξης με νερά και ισοτονικά ποτά. Τα σημεία θα ανακοινωθούν πριν τον αγώνα.

 

Τα έντυπα με την αίτηση εγγραφής είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Δήμου και στη συνέχεια αφού το συμπληρώσετε μπορείτε να το αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου: dimvath@otenet.gr

Οι εγγραφές θα γίνονται επίσης στα εξής σημεία:Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου, Δημοτικό ΜέγαροΠυθαγορείου, Κατάστημα di Mario ( στην πόλη της Σάμου), Γυμναστήριο ΑΚΑΔΗΜΙΑ στην πόλη της Σάμου και στο Καρλόβασι και στο Γυμναστήριο «Παλμός» στην πόλη της Σάμου.

 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας: τον  Όμιλο Εταιρειών Ζαρμπάνη, την εταιρεία Βακεντής& Σια ΟΕ και την Ποτοποιία Σάμου Ι. Π. Φραντζέσκος Α.Ε.Β.Ε.

Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά σε όλο το μήκος της διαδρομής. Άλλωστε ο αθλητισμός αποτελεί έναν κοινωνικό θεσμό που αντικατοπτρίζει την κοινωνία και τον πολιτισμό της.

 

 

Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών 04 Μαρτίου 2022

 

 

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!!!