ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρά τον δύσκολο καιρό, με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιανουαρίου 2018 η εκδήλωση του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα Σάμου

 «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», για τα Γενέθλια του Συλλόγου που έκλεισε τα 42 χρόνια, και την κοπή της Πίτας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα και τον πλούσιο σε δράση απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, από την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αγγελική Βαλεοντή- Δεμερτζή.

Ακολούθησε το μονόπρακτο «Ο Αι Βασίλης στο Τμήμα» του Άλκη Τροπαιάτη, πλαισιωμένο με ποιήματα για την αγάπη προς τον συνάνθρωπο, αλλά και ευχές για το 2018 απλές, ειλικρινείς και συγκινητικές από όλα τα παιδιά που συμμετείχαν από 4σάρων μέχρι 17 χρονών.

Το επόμενο μέρος της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένο στην Μονάκριβη Ειρήνη, με τραγούδια, σχετικά ποιήματα και το μονόπρακτο « Αχ Ειρήνη» του Γιώργου Μ. Μαρίνου.

Στη συνέχεια ευλόγησαν την Βασιλόπιτα οι ιερείς του χωριού Παπανικόλας και Παπαμανώλης και όλοι την γεύτηκαν μαζί με το γλυκό σαμιώτικο κρασάκι ευχόμενοι στο Σύλλογο Χρόνια Πολλά και πλούσια δράση.

Κατόπιν μοιράστηκαν αναμνηστικά δωράκια σε όλα τα παιδιά, που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μέσα στη χρονιά που πέρασε.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Οι Ιερείς Νικόλαος Σπάγος και Μανώλης Αρβανίτης, ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Χατζηχριστοδούλου Χρήστος, ο Πρόεδρος του Παγώνδα κ. Τσάτσος Γιώργος, ο Τοπικός σύμβουλος κ. Μανώλης Ζαρμπάνης, ο πρόεδρος του Σπηλαιολογικού Συλλόγου Σάμου «Ευπαλίνος» κ. Σπυρόπουλος Γιώργος και το μέλος του Δ.Σ κ. Καίτη Κωνσταντάρα.