Λίγα λεπτά μετά τις 8 το βράδυ Τρίτης (12/12) άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Βαλασκαντζή στο Καρλόβασι παρουσία αρκετού κόσμου.

Λίγη ώρα πριν είχαν διοργανωθεί αγώνες δρόμου 1.000 μέτρων για αγόρια και κορίτσια Δημοτικού και 5.000 μέτρων για μεγαλύτερους με την υποστήριξη της 79 ΑΔΤΕ. Όλοι τερμάτισαν και πήραν το σχετικό μετάλλιο, ενώ οι τρείς πρώτοι από αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες έλαβαν και το σχετικό κύπελλο.

Τις ευχές τους έδωσαν ο Δήμαρχος Σάμου Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Τάσος Καλατζής, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κα Άννη Ανδρεάδη και ο υπεύθυνος ΟΤΑ Δυτικής Σάμου κ. Μανώλης Νικολού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Αμυρσώνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κα Ιωάννα Καραγιάννη η οποία έλαβε μέρος στον αγώνα δρόμου 5.000 μέτρων, ο κ. Δημήτρης Καραγιάννης και ο κ. Κώστας Βογιατζής.

Μαθήτριες από τη σχολή χορού της κας Μαρίας Χατζηνικολάου, πρόσφεραν ένα όμορφο χορευτικό θέαμα με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ και η φιλαρμονική Καρλοβάσου «Κλεάνθης ο Σάμιος», είχε και αυτή την τιμητική της με το παιάνισμα Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.

Στην εξέδρα των εκδηλώσεων ανέβηκε και ο Άγιος Βασίλης με το θηλυκό ξωτικό του και όλοι μαζί έδωσαν το σύνθημα με αντίστροφη μέτρηση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου εν μέσω πυροτεχνημάτων.

Πηγή:Samos Today

Φωτογραφίες Φώτης Ζανέτης