ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου προσκαλεί όλους τους δημότες την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 στην Πλατεία Πυθαγόρα της πόλης της Σάμου σε μια όμορφη γιορτινή εκδήλωση  για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με μηνύματα αγάπης και χαράς!

Δράσεις και μουσικά προγράμματα  θα μας βοηθήσουν να νιώσουμε τη χαρά και τη μαγεία των Χριστουγέννων καθώς και την όμορφη αναμονή για το ξεκίνημα του νέου έτους.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια υπέροχη συναυλία σε συνεργασία της Φιλαρμονικής Βαθύλλου «Αντώνης Γεροχριστοδούλου» και της παιδικής χορωδίας της Ιεράς Μητρόπολης Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών «ΕυΩΔΗα», συνοδευόμενοι από χορογραφίες του Samos School of dance.

Και αν δεν μπορούμε να τα πάμε εκείνο το ταξίδι στο χωριό του Άγιου Βασίλη στη Λαπωνία …..σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα βοηθούν τους μικρούς μας φίλους να γράψουν το «τέλειο» γράμμα και να το αποστείλουν στον Άγιο Βασίλη

Οι μαθητές του Γενικού Ενιαίου Λυκείου Σάμου θα μας «γλυκάνουν» με χριστουγεννιάτικες  λιχουδιές και  κεράσματα.

Πολλές εκπλήξεις ακόμη και events σας περιμένουν σε ένα χριστουγεννιάτικο και γιορτινό περιβάλλον!

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου ευχαριστεί θερμά την Φιλαρμονική Βαθύλλος «Αντώνης Γεροχριστοδούλου», την παιδική χορωδία της Ιεράς Μητρόπολης Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών «ΕυΩΔΗα», την Samos School of dance, τα ΕΛ.ΤΑ και το Γενικό Ενιαίο Λύκειο Σάμου για την άψογη συνεργασία στην διοργάνωση της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον  χρυσό μας χορηγό «Όμιλο Εταιρειών Ζαρμπάνη» που με την οικονομική του προσφορά και την πολύτιμη συμβολή του θα υποστηρίξει τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας σε μια δύσκολα οικονομική περίοδο, που η στήριξη όλων συμβάλλει θετικά.

Κρατήστε λοιπόν θέση στην πιο γλυκιά προσμονή και φύγαμε να δούμε τις εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά η γιορτινή πρωτεύουσα του νησιού μας…

 

Από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου