Η πόλη της Σάμου φόρεσε τα γιορτινά της για ακόμα μία χρονιά. Με σύμμαχο τον καιρό ο Δήμος Ανατολικής Σάμου την Κυριακή το απόγευμα φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλατεία Πυθαγόρα στο πλαίσιο εορταστικής εκδήλωσης με επίτιμη καλεσμένη την ηθοποιό Κατερίνα Παπουτσάκη την οποία συνόδευσαν οι μουσικοί της και το Μουσικό Σχολείο Σάμου.

Τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση άνοιξαν ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, κ. Γιώργος Στάντζος, και η Αντιδήμαρχος, κ. Δέσποινα Κάιλα, οι οποίοι, στη συνέχεια, άρχισαν την αντίστροφη μέτρηση με τη συμμετοχή του κοινού για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου που θα κοσμεί την πρωτεύουσα όλη τη διάρκεια των εορτών. Τις εντυπώσεις έκλεψαν τα δεκάδες πυροτεχνήματα που φώτισαν τον νυχτερινό ουρανό.

Πρώτη η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σάμου τραγούδησε κάλαντα υπό την καθοδήγηση των καθηγητών και καθηγητριών τους. Μετά το άναμμα του δέντρου η Κατερίνα Παπουτσάκη παρέμεινε στη σκηνή και με τους μουσικούς της χάρισαν μια μοναδική μουσική βραδιά την οποί απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι.

Οι κάτοικοι της Σάμου τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση που είχε να διοργανωθεί από τα Χριστούγεννα του 2019 όπως υπενθύμισε στον εναρκτήριο λόγο της κ. Δέσποινα Κάιλα.

Πολλές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ετοιμάζονται στο Δήμο Ανατολικής Σάμου κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου οι οποίες θα πραγματοποιηθούν με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις εξελίξεις του κορωνοϊού.