«Το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείου Σάμου εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του προς στην Ναυτιλιακή Εταιρία Blue Star για την ευγενική της χορηγία. Η άμεση ανταπόκριση της εταιρίας στο αίτημά μας για χορηγία τριών οικίσκων που θα χρησιμοποιηθούν στις πύλες εισόδου των λιμένων Σάμου και Πυθαγορείου, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της υποστήριξης σε σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τον τόπο μας.

Η ευγενική αυτή χορηγία έρχεται να ενισχύει την υπηρεσία του διαβατηριακού ελέγχου στους παραπάνω λιμένες, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην ελαχιστοποίηση του χρόνου αναμονής των επισκεπτών μας που προέρχονται από την Τουρκία. Αυτός ο παράγοντας είναι κομβικής σημασίας για τον διεθνή περιηγητικό τουρισμό που πρέπει,ιδιαίτερα μετά την χορήγηση της Visa express στους Τούρκους πολίτες, να αναπτυχθεί με κάθε τρόπο στο νησί μας.

Για το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σάμου, η συνεχής αναβάθμιση των λιμενικών εγκαταστάσεων αποτελεί δέσμευση, ικανοποιώντας τις υψηλές απαιτήσεις όλων των πλοίων που τις προσεγγίζουν. Η συνεργασία με την Blue Star η οποία παρέχει επί σειρά ετών εξαιρετικές υπηρεσίες στο νησί μας, έχει εδραιωθεί σε υψηλό επίπεδο και θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη εκτίμηση και σεβασμό στο μέλλον.

Σας ευχαριστούμε εκ νέου

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Τσεσμελής Ευάγγελος»