Ευχαριστήριο 1

 

Εκφράζουμε δημόσια  τις θερμές μας  ευχαριστίες προς την Κοινοπραξία Blue Star Ferries, που από την πρώτη στιγμή στήριξε στον Δήμο Δυτικής Σάμου αλλά και όλο το πληγέν νησί μας μετά το φοβερό σεισμό της 30ης -10-2020.

Η δωρεάν μετακίνηση οχημάτων για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας και οι μεγάλες εκπτώσεις που κατά καιρούς κάνει  στους ταξιδιώτες μας αποδεικνύουν την συμβολή της εταιρείας ειδικά  στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε  αλλά και γενικότερα στην ανάπτυξη του τόπου μας, δείχνοντας παράλληλα και το κοινωνικό της πρόσωπο προς τον σαμιακό λαό.

 

 

Από τον Δήμο Δυτικής Σάμου

 

Ευχαριστήριο 2

 

Εκ μέρους των δημοτών μας και όλου του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Σάμου εκφράζουμε τις θερμές  μας ευχαριστίες στην ναυτιλιακή εταιρεία   Alberta Shipmanagement για την οικονομική ενίσχυση ύψους 10.000 ευρώ  που κατέθεσε για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από τον καταστροφικό σεισμό της 30ης  Οκτωβρίου 2020.

Η οικογένεια του κυρίου Νικολάου Ιγγλέσση είναι πάντοτε αρωγός και συμπαράστασης του δήμου μας  στηρίζοντας  κατά καιρούς διάφορες ανάγκες του τόπου μας.

 

Από τον Δήμο Δυτικής Σάμου