ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Εξιχνιάσθηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, τέσσερις (4) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών, που διαπράχθηκαν το τελευταίο τετραήμερο στο Βαθύ της Σάμου.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν, χθες (21-10-2018) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς  διαφόρων υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, τέσσερις (4) αλλοδαποί (38χρονος, 29χρονος και δύο 21χρονοι), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ενώ ένας από τους συλληφθέντες κατηγορείται επίσης για τα αδικήματα της αντίστασης και της πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες, δρώντας από κοινού, βραδινές κυρίως ώρες, διέρρηξαν τρία (3) καταστήματα και σταθμευμένο αυτοκίνητο, στην παραπάνω περιοχή και αφαίρεσαν -κατά περίπτωση- από το εσωτερικό τους το χρηματικό ποσό των -285- ευρώ περίπου, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, αλκοολούχα ποτά, τσιγάρα, καθώς και διάφορα είδη ένδυσης και υπόδησης.

Ένας από τους παραπάνω δράστες (21χρονος) προέβαλλε αντίσταση, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη και προκάλεσε σωματικές βλάβες σε αστυνομικό.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και κατασχέθηκε.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.