ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

από 15.00 ώρα της 21.07.2021 έως 13.00 ώρα της 23.07.2021

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΑΜΟΥ
Εξιχνίαση κλοπής Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, περίπτωση διάρρηξης-κλοπής, που διαπράχθηκε προ τετραμήνου περίπου, σε οικία στη Σάμο.

Ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στην υπόθεση αυτή αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου και της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, ο δράστης μπήκε στην προαναφερόμενη οικία παραβιάζοντας παράθυρο και αφαίρεσε μία τηλεόραση.

Διενεργείται προανάκριση.

Εξιχνίαση κλοπής Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, περίπτωση διάρρηξης-κλοπής, που διαπράχθηκε προ διμήνου περίπου, σε οικία στη Σάμο.

Ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στην υπόθεση αυτή δύο (2) αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου και της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, οι δράστες μπήκαν στην προαναφερόμενη οικία παραβιάζοντας παράθυρο και αφαίρεσαν ηλεκτρονική και ηλεκτρικές συσκευές.

Διενεργείται προανάκριση.