Στο κατάμεστο  Αρχαίο Θέατρο του Πυθαγορείου  φιλοξενήθηκε την Κυριακή το βράδυ συναυλία αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Γιάννη Σπανό και στην 60χρονη πορεία του.

Μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη στους παρευρισκόμενους που υποδέχτηκαν με το πιο θερμό τους χειροκρότημα τον μεγάλο συνθέτη Γιάννη Σπανό.

Η συναυλία ήταν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ ΗΡΑΙΑ-ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ.

Επί σκηνής τον καλλιτέχνη καλωσόρισε ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος

bmd

Συνοδοιπόροι  του Γιάννη Σπανού,  στο μαγικό  αυτό  μουσικό  ταξίδι, η Πένυ Ξενάκη, Κώστας Τζιαγκούλας, Κοσμάς Κοκόλης οι οποίοι κατάφεραν να καθηλώσουν το κοινό το οποίο σιγοτραγουδούσε τους στίχους των αγαπημένων τους τραγουδιών  που η μνήμη δεν κατάφερε να ξεθωριάσει παρά τα χρόνια που πέρασαν.

Σαν με κοιτάς, Οδός Αριστοτέλους, Σπασμένο καράβι, Μια φορά θυμάμαι, Μαρκίζα, Είπα να φύγω, Βροχή και σήμερα, Θα με θυμηθείς, Στην αλάνα, Φταίμε και οι δύο, Μια Κυριακή, Επειδή σ’ αγαπώ, Κίτρινη πόλη, Προσωπικά, ήταν κάποια από τα τραγούδια που ακούστηκαν ενώ όρθιοι οι παρευρισκόμενοι αποθέωσαν την Πένυ  Ξενάκη που ερμήνευσε ακαπέλα το  τελευταίο τραγούδι της συναυλίας «Άνθρωποι Μονάχοι».

bmd

Στην συναυλία παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Πυθαγορείου Βασίλης Βαλκαμλής, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Κυριαζής και Γιάννης Μανδουραράκης.