Η δημοσιογράφος του ethnos.gr και του OPEN μίλησε για το περιστατικό που την έκανε να λυγίσει στον τηλεοπτικό αέρα

Για τον ηλικιωμένο κύριο, ο οποίος συγκίνησε το Πανελλήνιο το απόγευμα της Δευτέρας όταν ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα του OPEN και έκανε τη δημοσιογράφο Ευλαμπία Ρέβη να λυγίσει μίλησε η ίδια η ρεπόρτερ, που εξακολουθεί να καλύπτει  τα γεγονότα της φωτιάς στην Αβγαριά Εύβοιας.

«Απ’ όσο ξέρουμε ήρθε και τον πήρε η Αστυνομία και πλέον είναι στα χέρια της πολιτείας για το πώς θα τον διαχειριστούν. Είναι ένας άνθρωπος που, όπως μας έχουν πει οι κάτοικοι, ζει μόνος του και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα διαβίωσης και όχι μόνο. Ελπίζω το κράτος να του σταθεί γιατί είναι ένα άνθρωπος που έχει υποφέρει πολύ», σημείωσε συγκινημένη η δημοσιογράφος του ethnos.gr και του OPEN.

Για το γεγονός πως η ίδια «λύγισε» όταν ο ηλικιωμένος κύριος ξέσπασε σε κλάματα η δημοσιογράφος σημείωσε: «Δεν γνωρίζαμε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε όταν τον βγάλαμε στον αέρα γιατί μόλις είχαμε συνδεθεί. Αυτό δεν αλλάζει την κατάσταση στην οποία βρεθήκαμε και την κατάσταση στην οποία βρέθηκε εκείνος. Ίσα – ίσα, κατά τη γνώμη μου, τη δυσχεράνει λίγο γιατί ένας άνθρωπος που είναι αδύναμος εξαιτίας διάφορων συνθηκών, χρειάζεται περισσότερη υποστήριξη και να μη βρίσκεται μόνος του και σε καταστάσεις που δεν μπορεί ούτε να σιτιστεί».

Η ανάρτηση της Ευλαμπίας Ρέβη για το περιστατικό

«Η αλήθεια είναι ότι έχω κομπλάρει από αυτό το τεράστιο κύμα αγάπης που δέχομαι απ’ όλους σας. Μακάρι αυτή η αγάπη να οδηγήσει στο να έχει ο παππούλης τη φροντίδα που πρέπει από την Πολιτεία και την οικογένειά του, που όπως έμαθα αργότερα, τον έχει εγκαταλείψει. Όσο για εμένα έκανα απλώς τη δουλειά μου, όπως τόσοι και τόσοι αξιόλογοι συνάδελφοι. Απλώς, καμία φορά σπάμε κι εμείς, γιατί και οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι. Σας ευχαριστώ» έγραψε στο προφίλ της στο Facebook, η δημοσιογράφος του ethnos.gr και του OPEN.

 

Η συγκινητική στιγμή που εκτυλίχθηκε στον αέρα

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN το απόγευμα της Δευτέρας, όταν η Ευλαμπία Ρέβη ξέσπασε σε κλάματα ενώ είχε διάλογο με τον ηλικιωμένο κύριο ο οποίος για μέρες πάλευε με τις φλόγες και προσπαθούσε να καταβρέξει την περιουσία του για να μην καεί από την πυρκαγιά.

Ο άνθρωπος προσέγγισε μόνος του τη δημοσιογράφο και με δυσκολία στην ομιλία, της είπε πως καταβρέχει από το πρωί το σπίτι του. Εκείνη του προσέφερε μία μάσκα, την ώρα που του είχε κοπεί η ανάσα και στη συνέχεια το πρότεινε να τον βοηθήσει για να φύγει από την Εύβοια και να πάει στην Αθήνα. Ο διάλογος που εκτυλίχθηκε ήταν ο εξής:

– Πρέπει να φύγετε, έχει έρθει εντολή εκκένωσης
– Θα φύγω αύριο, θα πάω στην Αθήνα
– Τώρα πρέπει να φύγετε
– Πώς, πού να πάω;
– Ελάτε θα σας πάρουμε εμείς

Ο ηλικιωμένος άνθρωπος την ευχαρίστησε και ξέσπασε σε κλάματα από συγκίνηση ενώ το ίδιο έκανε και η Ευλαμπία Ρέβη.

Πηγή: ethnos.gr