Με επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση έκθεσης φωτογραφίας του Στέλιου Δεμερτζή στο Μουσείο Οίνου του ΕΟΣ Σάμου η οποία είχε ως συστατικό την συντονισμένη προσπάθεια όσων «αγκάλιασαν» το εγχείρημα προσφέροντας από το χρόνο, το ταλέντο, την εμπειρία και… την ψυχή  τους.

Το ενδιαφέρον του κόσμου, που εκφράστηκε μέσα από την προσέλευση,  αποτέλεσαν την επιβράβευση μιας συλλογικής προσπάθειας ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς της Σάμου, της ιστορίας της και της ομορφιάς του φυσικού της περιβάλλοντος, μέσα και από  αξιόλογες φωτογραφικές αποτυπώσεις.

Το Δ.Σ του Ε.Ο.Σ Σάμου ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Στέλιο Δεμερτζή για την παρουσίαση των φωτογραφικών του έργων στο Μουσείο Οίνου, καθώς και για την ευγενή παραχώρηση φωτογραφιών του οι οποίες έρχονται να συμπληρώσουν το χθες, το σήμερα και το αύριο του Συνεταιρισμού της Σάμου.

Ακόμη, ευχαριστίες εκφράζονται στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου και τον Περιφερειάρχη Σάμου Νίκο Κατρακάζο που διοργάνωσαν και υποστήριξαν την επιτυχημένη αυτή έκθεση φωτογραφίας.

 

Για τον

Ενιαίο Οινοποιητικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Σάμου

ΙΩΑΝΝΗΣ Ν. ΣΚΟΥΤΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ