Τον  καθιερωμένο του   ετήσιο αγιασμό  πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Σάμου ΚΟΥΡΟΣ  στο μικρό Γυμναστήριο της πόλης. Ο εφημέριος του Ναού του Αγίου Σπυρίδωνα  πάτερ Ιωακείμ   παρουσία   μελών του Δ.Σ της ομάδας, γονέων  και   των προπονητών Δημήτρη Βογιατζή και  Αλέξανδρου Σταθακιού ευλόγησε τους μαθητές των Ακαδημιών, τους παίδες και τις κορασίδες και τους ευχήθηκε καλή αθλητική χρονιά ενώ στα μέλη της ομάδας ευχήθηκε καλή δύναμη  για να συνεχίσουν το έργο τους.

Αμέσως μετά τα μέλη του Δ. Σ  του ΚΟΥΡΟΥ   μοίρασαν στα παιδιά των ακαδημιών  φόρμες  προσφορά από τα  Φροντιστήρια Πουκαμισάς Σάμου ( τμήμα ρομποτικής)  καθώς  και την σχολή  οδηγών του Δημοσθένη Γανουτζή, μπλουζάκια προσφορά από το Κρεοπωλείο ΜΑΡΚΟΥ και σακίδια από το INK HOUSE.

Τέλος ακολούθησε κέρασμα από την ομάδα προς  τους γονείς και τους αθλητές που παρευρέθηκαν στην σεμνή αυτή τελετή του αγιασμού  ενώ αντάλλαξαν  ευχές για καλή συνεργασία και μια καλή  χρονιά για όλα τα τμήματα του “ΚΟΥΡΟΥ” .