Φίλες και φίλοι,

Σε λίγες μέρες αλλάζουμε σελίδα , αλλάζουμε τις ζωές μας και δημιουργούμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.

Γνωρίζω ότι είστε οι πραγματικοί αγωνιστές της ζωής και το γνωρίζει πολύ καλά και ο Πρόεδρος μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Πρόσφατα συναντήθηκε και συνομίλησε με εκπροσώπους σας από την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος. Στην συνάντηση αυτή διαβεβαίωσε τους πολύτεκνους  ότι σε κάθε περίπτωση  «θα βρείτε συνομιλητές οι οποίοι αντιλαμβάνονται και πιστεύουν στο θεσμό της οικογένειας και της δεμένης οικογένειας».

Η στήριξη της οικογένειας αποτελεί απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα. Και στη στήριξη της οικογένειας, προφανώς σημαντικό ρόλο παίζει η στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών οι οποίες καλούνται να σηκώσουν ένα δυσανάλογα μεγάλο βάρος για την επιλογή τους να κάνουν μια ωραία και μεγάλη  οικογένεια.

Στο πρόγραμμα μας υπάρχουν αναλυτικά αυτά που θα πράξουμε μόλις ξεκινήσουμε μαζί να  δημιουργήσουμε  ξανά το μέλλον της πατρίδας μας. Στα νησιά μας υπάρχουν και πρόσθετες ανάγκες τις οποίες θα συζητήσουμε και προσπαθήσουμε μαζί να δώσουμε λύση.

Όλα αυτά τα χρόνια η διαδρομή μου στα κοινά δεν θα μπορούσε να μην έχει επαφές και συναντήσεις μαζί σας. Ήμουν πάντα δίπλα σας και τι ίδιο θα συνεχίσω να κάνω και από την Δευτέρα 8 Ιουλίου.

ΖΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

 

Σάμος 04 Ιουλίου 2019

 

Νίκος Στεφανής

Υποψήφιος Βουλευτής

Σάμου, Ικαρίας & Φούρνων