ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ Π.Υ. ΣΑΜΟΥ
Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Σάμου πραγματοποίησε την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 ο υποψήφιος Βουλευτής με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ κ. Γιάννης Βέττας.
Με πολύχρονη και πολυετή  προσφορά στο Εθελοντικό Κίνημα του Νομού ο κ. Βέττας συναντήθηκε με τον Διοικητή αντιπύραρχο κ. Γιώργο Μιαούλη, τον υποδιοικητή αντιπύραρχο Νικόλαο Ελευθερόγλου και άλλα στελέχη, έχοντας μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση για τις υπηρεσίες και τα προβλήματα του Σώματος.
Από την ενημέρωση που υπήρχε διαπιστώθηκε πως χρειάζεται ενίσχυση προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών εν’οψη της αντιπυρικής περιόδου αλλά και κάλυψη του Νομού με εναέρια μέσα (αεροπλάνα, ελικόπτερα).
Επίσης άμεση παρέμβαση για  την καλύτερη βατότητα και προσβασιμότητα αγροτικών και δασικών δρόμων και διάνοιξη με αντιπυρικές ζώνες ιδιαίτερα σε απομακρυσμενα χωριά, αφού υπάρχει έλλειψη στην διαχείριση των δασών και εγκατάλειψη της υπαίθρου.
Για άλλη  μια φορά υπήρξε ταύτιση απόψεων για την απαραίτητη και καθοριστική συμβολή που έχει το Εθελοντικό Κίνημα στην  Σάμο και εδώ χρειάζεται ενιαία και ίση αντιμετώπιση των εθελοντών αλλά και επανεξέταση των κυβερνώντων για το μισθολόγιο των Πυροσβεστών και την οικονομική τους ενίσχυση.
Παρ’ όλα αυτά το Σώμα είναι έτοιμο να  αντιμετωπίσει άμεσα και όπου κληθεί κάθε κίνδυνο που υπάρχει.
Ο κ. Βέττας ευχαρίστησε τα στελέχη της Πυροσβεστικής  για την φιλοξενία και υποσχέθηκε να είναι ανά πάσα στιγμή δίπλα τους.
Υποψήφιος Βουλευτής Σάμου  Ικαρίας και Φούρνων με την
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ
Βέττας Γιάννης