ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες, επισκέφτηκε χτες Τετάρτη 2/5/18 τη Δημοτική Κοινότητα Μυτιληνιών.

Σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της κοινότητας, παρουσία του Προέδρου κ. Γιώργου Ελευθερόγλου και κοινοτικών συμβούλων,  συμφωνήθηκαν οι παρεμβάσεις που θα γίνουν στο επαρχιακό δίκτυο στο πλαίσιο της νέας συντήρησης που δημοπρατείται στο επόμενο διάστημα, παρουσιάστηκε από την αρμόδια μηχανικό η μελέτη ανάπλασης του γεφυριού στην είσοδο των Μυτιληνιών, ένα έργο που δημοπρατείται μέσα στο Μάιο και ξεκινάει άμεσα η κατασκευή του,  έγινε επίσης ενημέρωση για την προς δημοπράτηση μελέτη για κατασκευή νέου δρόμου Μυτιληνιοί-Κοκκάρι αλλά και για άλλα έργα στην ευρύτερη περιοχή που στο  επόμενο διάστημα θα ενταχθούν στο ΕΣΠΑ. Τέλος, εξετάστηκε αναλυτικά η δυνατότητα συνδρομής σε μια σειρά από προβλήματα που απασχολούν τη δημοτική κοινότητα.

 

Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκε την πρότυπη μονάδα παραγωγής παραδοσιακών γαλακτοκομικών προϊόντων «Τυροκομική Σάμου – Βουρλιώτη ΟΕ». Κατά την επίσκεψη στην τόσο σημαντική μονάδα που παράγει προϊόντα από φρέσκο σαμιώτικο γάλα, έγινε αναλυτική συζήτηση για τις δράσεις προώθησης των τοπικών προϊόντων που η ΠΕ Σάμου έχει αναλάβει.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ