Σήμερα στης 6.6.20 ο Βουλευτής Σάμου
κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης επισκέφθηκε το Δήμο μας και είχε συνάντηση και συζήτηση με τον Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Λυμπέρη και τους Αντιδημάρχους, για να ενημερωθεί σε τρέχοντα θέματα και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νεοσύστατος Δήμος μας.


Από τη συζήτηση έγινε κατανοητό ότι, για την επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων που κληρονόμησε ο Δήμος Δυτικής Σάμου η στήριξη της πολιτείας είναι επιβεβλημένη.


Ο Βουλευτής μας, υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράστασή του και την βοήθεια του σε όλα τα επίπεδα.


Εκφράσαμε την ικανοποίηση μας για την πρωτοβουλία του βουλευτή μας και για τη δέσμευσή του ότι, οι συναντήσεις αυτές θα επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.


Επίσης των ευχαριστούμε και για την στήριξη του αιτήματός μας, της επιπλέον προσέγγισης του Blue Star Myconos στο λιμάνι Καρλοβάσου.


Θεωρούμε ότι η συνεργασία όλων είναι απαραίτητη για να μπορέσει ο τόπος μας, ο Δήμος μας αλλά και η Σάμος μας, όχι μόνο να σταθούν αλλά να πάνε και μπροστά στη δύσκολη εποχή που διανύουμε.


Εμείς σαν Δήμος έχουμε όλη την καλή διάθεση συνεργασίας και στήριξης όπου χρειαστεί κάτι που έχουμε αποδείξει όλο αυτό τον καιρό με τις πράξεις μας.

Εκ του Δήμου Δυτικής Σάμου