ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Σάμου και ο Δημοτικός Οργανισμός Τουρισμού στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού προώθησης και προβολής του νησιού μας, φιλοξενούν Αυστριακούς εκπροσώπους τύπου από τις 9 έως τις 11 Μαΐου.

Η Υπηρεσία ΕΟΤ εξωτερικού Αυστρίας, σε συνεργασία με την εταιρεία Aegean Airlines, υλοποιούν πρόγραμμα προβολής γνωστών και αγνώστων προορισμών της Χώρας αλλά και εναλλακτικών μορφών τουρισμού και η Σάμος ως ένας προορισμός υψηλής τουριστικής αξίας δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα επισκέψεων.

Η φιλοξενία των Αυστριακών δημοσιογράφων στον τόπο μας περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα με στόχο την γνωριμία τους με το τεράστιο αποθετήριο πολιτισμού, περιβάλλοντος και ιστορίας, με την γαστρονομική μας παράδοση και με τις πολλές και ποικίλες προοπτικές αναψυχής στο νησί.

Για την φιλοξενία των δημοσιογράφων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Ένωση Ξενοδόχων Σάμου για την χορηγία των καταλυμάτων τους και την ένθερμη στήριξη της δράσης αυτής. Σκοπός του Δήμου Σάμου και του Δημοτικού Οργανισμού Τουρισμού είναι η συνεχής αύξηση των επισκεπτών στο νησί μέσω της αδιάκοπης προβολής και προώθησης του.