ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τις τελευταίες ημέρες επισκέπτομαι υπηρεσίες του νησιού μας με σκοπό  να ενημερωθώ  διεξοδικά σε θέματα  για τα οποία χρειάζονται άμεσες λύσεις από την επόμενη κιόλας ημέρα που θα αναλάβουμε την διακυβέρνηση της χώρας.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία  Σάμου τα προβλήματα επικεντρώθηκαν στην έλλειψη μόνιμου προσωπικού κάτι που θα πρέπει να λυθεί άμεσα, γιατί οι πολίτες θέλουν και το δικαιούνται να έχουν υπηρεσίες ασφάλειας για να μπορούν να είναι σίγουροι ότι η πρόληψη και η καταστολή είναι η πρώτη προτεραιότητα για τους κατοίκους των νησιών μας.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου ενημερώθηκα από την διοίκηση ότι και εκεί η έλλειψη προσωπικού σε συνάρτηση με τις αυξημένες  ανάγκες λόγω του μεταναστευτικού – προσφυγικού δημιουργούν προβλήματα στην σωστή λειτουργία του νοσοκομείου. Φυσικά το μεγάλο πρόβλημα το οποίο ήταν γνωστό, είναι η έλλειψη παιδιάτρων αλλά και άλλων ειδικοτήτων.

Πρώτη μου προτεραιότητα θα είναι να υπάρξει άμεσα η κάλυψη όλων των αναγκών τόσο στα σώματα ασφαλείας αλλά και στα θέματα υγείας, διότι στα νησιά μας αξίζει μία καλύτερη τύχη.

 

ΖΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ