Το Νοσοκομείο Σάμου επισκέφτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής  ο βουλευτής του Νομού Χριστόδουλος Στεφανάδης και  ενημερώθηκε για τα προβλήματα του ιδρύματος από τον Διοικητή Νίκο Στεφανή.
Ο κ. Στεφανάδης αμέσως μετά δήλωσε:

“Η διαπίστωση είναι ότι χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Διοικητή, σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο, το Νοσοκομείο συνεχίζει να αναπτύσσεται και να λειτουργεί επωφελώς για τον πληθυσμό.

Στον άμεσο σχεδιασμό μας είναι η δημιουργία αιμοδυναμικού εργαστηρίου στο Νοσοκομείο. Γι αυτό συνεργαζόμαστε στενά με τον Διοικητή.

Όταν επιτευχθεί αυτός ο στόχος, θα αποτελέσει τεράστια συμβολή σε επίπεδο νοσηλείας και θεραπείας των ασθενών με καρδιαγγειακά νοσήματα στο Νομό μας! ”

Επίσης ο βουλευτής Σάμου  επισκέφτηκε το ΚΥΤ  και ενημερώθηκε  από τον Διοικητή κ. Αξιώτη με τον οποίον συνομίλησε για αρκετή ώρα εξαίροντας  το σημαντικό  έργο που παράγει  σε δύσκολες συνθήκες.

Διαπιστώθηκαν οι επιτακτικές ανάγκες του κέντρου για ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, ειδικά υπό τις υπάρχουσες συνθήκες μίας παγκόσμιας πανδημίας.
Ο κ. Στεφανάδης  επικοινώνησε κατευθείαν με τον Υφυπουργό Υγείας και τον  Πρόεδρο του ΕΟΔΥ, προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα. Και οι δύο υποσχέθηκαν ότι θα δρομολογήσουν άμεσες λύσεις!