Δελτίο τύπου

Στην Αθήνα και το Πειραιά βρέθηκαν ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου Αλέξανδρος Λυμπέρης και ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Βαλσαμίδης για θέματα που αφορούν το Δήμο μας .
Μαζί με τον Βουλευτή Νομού Σάμου Χριστόδουλο Στεφανάδη επισκέφθηκαν τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βοριδη, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στυλιανό Πέτσα, τον Υπουργό Αγροτικής ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό καθώς και κυβερνητικούς παράγοντες.
Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούν τα έργα του δήμου στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης ,τον βιολογικό καθαρισμό Μαραθοκάμπου, το φράγμα Καρβούνη, το ακίνητο Beach Front στο λιμάνι Καρλοβάσου καθώς επίσης ζητήθηκε συγκεκριμένη χρηματοδότηση για τα σχολικά κτίρια που έχουν πληγεί από το σεισμό και χρηματοδότηση για επιπλέον αναγκαία έργα.
Δόθηκε λύση στο πρόβλημα του ληξιαρχείου Μαραθοκάμπου.
Επίσης σε συνάντηση στο δήμο Πειραιά με το Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, συμφωνήθηκαν κοινές δράσεις αλλά και στήριξη από πλευράς του αδελφού δήμου σε θέματα του δήμου μας.
Για τα αποτελέσματα των συναντήσεων ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου θα ενημερώσει λεπτομερώς τα μέλη του Δ.Σ στην αυριανή συνέλευση.

Εκ του Δήμου Δυτικής ΣάμουΔ