ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ τους Κους, Γ. Στάντζο, Ν. Κατρακάζο, Α. Σίμο,

Αγαπητοί φίλοι, μετά τα τελευταία αποτελέσματα των εκλογών και τις κινήσεις που παρακολουθούμε, προκειμένου να εξασφαλισθεί μια ισχνή πλειοψηφία, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής.

  1. Για την Σάμο η τελευταία πενταετία ήταν χαμένη λόγω ανυπαρξίας Δημάρχου, και συσσώρευσε πάρα πολλά χρέη λόγω κακής διαχείρισης. Επομένως το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα έχει να αντιμετωπίσει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα.
  2. Ο βιαστικός και πρόχειρος διαχωρισμός της Σάμου σε δύο Δήμους, θα έχει σαν αποτέλεσμα την μη σωστή λειτουργία των δύο Δήμων και τις καθημερινές τριβές, για πολλά και σοβαρά θέματα.
  3. Τα γνωστά βασικά προβλήματα της πόλης παραμένουν άλυτα και θα ταλαιπωρούν για χρόνια ακόμη τους πολίτες της Σάμου.
  4. ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ είναι ένα τεράστιο πρόβλημα το οποίο συνεχώς διογκούται και απαιτεί μεγάλες συναινέσεις.
  5. Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, είναι πολύ φτωχό σε συμμετοχή τεχνοκρατών συμβούλων, οι οποίοι είναι εντελώς απαραίτητοι για να επανδρώσουν τις κατάλληλες θέσεις.

 

Για αυτά και άλλα πολλά, θα ήθελα να επισημάνω την τεράστια ευθύνη των ανωτέρω  αρχηγών των τριών πρώτων συνδυασμών και κυρίως του έχοντος τον πρώτον λόγο, νέου Δημάρχου, Κου Στάντζου.

Κύριοι η Σάμος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ.

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ.

Η Σαμιακή κοινωνία, η οποία έδωσε δύναμη και στους τρείς σας,σε συνδυασμό με τον νέο νόμο, περιμένει από την νέα Δημοτική αρχή να αποφασίσει ψύχραιμα, λογικά και με περίσσιασυναίνεσης, για το καλό της Σάμου για το οποίο όπως όλοι σας προεκλογικά υποσχεθήκατε ότι θα εργαστείτε.<ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ >. Οι καιροί ού μενετοί.

Τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε είναι πολύ μεγάλα και για να επιλυθούν θα χρειαστείΜΕΓΆΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ και ΟΧΙ ΙΣΧΝΗ, με την οποία θα υπάρχουν καθημερινές τριβές, και θα εξαρτάσθε από έναν η δύο συμβούλους.

Επειδή εκ των πραγμάτων θα αναγκαστείτε να χρησιμοποιήσετε και τεχνοκράτες εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, οι άνθρωποι αυτοί θα πρέπει να είναι κοινής αποδοχής και να επιλεγούν ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ και όχι με τους ως τώρα γνωστούς τρόπους.

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Καθίστε στο ίδιο τραπέζι, πάρτε σφουγγάρι, και βρέστε τα, άλλωστε οι διαφορές σας είναι πολύ μικρές, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ. Να είστε σίγουροι ότι όλος ο κόσμος θα είναι στο πλευρό σας. ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Η ισχύς εν τη ενώσει.

Σάμος 09. 06. 2019

Βασίλης Βασιλείου Πολιτικός Μηχανικός