Την 1η του Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας, επέλεξε η Γραμματεία Πολ.Προστασίας του Δήμου για να ανταμώσει με τα μέλη των εθελοντικών ομάδων του νησιού και με την ευκαιρία να παρουσιάσει τον οικονομικό απολογισμό, αλλά και τον σχεδιασμό για την νέα αντιπυρική περίοδο, σε επίπεδο Δήμου. Την όλη παρουσίαση έκανε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πάρης Παπαγεωργίου, παρουσία του Δημάρχου Μιχάλη Αγγελόπουλου, του αρμόδιου προϊσταμένου κ.Μόρτζου και των στελεχών κ.κ.Χρήστου και Μανωλιού.

Ο κ.Παπαγεωργίου με την βοήθεια προβολής διαφανειών ανέλυσε τα κονδύλια που διατέθηκαν για τους πολλούς τομείς της πολιτικής προστασίας και παρουσίασε εκτός από τον προϋπολογισμό για το 2018 και την κατανομή των κονδυλίων και την βελτίωση του σχεδιασμού και της επικοινωνίας της αρμόδιας υπηρεσίας με τις εθελοντικές ομάδες.

Μετά την παρουσίαση υπήρξαν από πλευράς των εθελοντικών ομάδων επισημάνσεις και αιτήματα και στη συνέχεια μαζί με ένα κέρασμα στο φουαγιέ του δημοτικού μεγάρου, παραδόθηκαν διάφορα χρήσιμα υλικά από τον δήμο σε oρισμένες εθελοντικές ομάδες. Το καλό κλίμα, η καλή συνεργασία και η συνειδητοποίηση του κοινού στόχου όλων που είναι η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος του νησιού μας, έκαναν την βραδιά μια όμορφη συνάντηση φίλων, όπως είπε και ο αποχωρών διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Παναγιώτης Κοτρίδης, που διεκδικεί επάξια τον τίτλο του πιο φιλικού και προσηνούς διοικητή που πέρασε από την Σάμο.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση στη σελίδα μας στο Facebook