Με τους καλύτερους οιωνούς άνοιξε τις πύλες του το 15ο Ireon Music Festival στο Ηραίον της Σάμου. Μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά Τρίτης 7 Αυγούστου με ένα ελαφρό αεράκι, που έδωσε άλλη ώθηση στα εκπληκτικά μουσικά ακούσματα από τον CAYETANO. Ο κατά κόσμον Γιώργος Μπρατάνης κρύβεται πίσω από το project Cayetano και το μουσικό βιογραφικό του είναι γεμάτο από δισκογραφικές κυκλοφορίες, εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδας, αλλά και μουσική για ταινίες και θεατρικά έργα. Εντυπωσίασε με τα υπέροχα μουσικά ακούσματα και ήταν μια ορχήστρα μόνος, καταχειροκροτούμενος από τους θεατές.

00IMF01

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Κωστής Μαραβέγιας με την ορχήστρα του, όπου για 2,5 περίπου ώρες και χωρίς διακοπή, έγιναν ένα με το ακροατήριο που ζούσε μοναδικές στιγμές.

Κωστής Μαραβέγιας που είχε εμφανιστεί στο Ireon Music Festival στις 7 Αυγούστου 2012, αλλά ακριβώς έξι χρόνια αργότερα (και την ίδια μέρα), ομολογουμένως ήταν απλά εκπληκτικός. Τόσο εκπληκτικός, που όλοι αποχώρησαν με το τέλος της παράστασης που έδωσε.

00IMF03

Κωστής Μαραβέγιας τραγουδοποιός, συνθέτης, ερμηνευτής, σκηνοθέτης, παρουσιαστής και συγγραφέας. Παίζει ακορντεόν, πιάνο, κιθάρα, αρμόνιο και τραγουδάει στα Ελληνικά, Αγγλικά, Ισπανικά και Ιταλικά.

Τον Μάρτιο του 2012, ο Κωστής Μαραβέγιας παρουσίασε το πρώτο του μυθιστόρημα «Λόλα», το οποίο κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, ως μέρος ενός CD με τον ίδιο τίτλο.  Η ιστορία ήταν για ένα νεαρό κορίτσι, μία μουσικό, που ονομαζόταν Λόλα και ο φίλος της ο Μάρκος.

00IMF04

Η παρουσία του κόσμου ήταν εκπληκτική. Θύμισε μέρες του 2009, στη μουσική παρουσία των «The Stranglers». Εντυπωσιακή η εικόνα (που σχολιάστηκε και από τον Κωστή Μαραβέγια) της παρουσίας οικογενειών (γονείς μαζί με παιδιά), κάτι που σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης είναι αποδεκτός από πολλά άτομα διαφόρων ηλικιών.

00IMF05

Το σημερινό πρόγραμμα (Τετάρτη 8 Αυγούστου) του Ireon Music Festival έχει ως εξής:

ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ SOUND SYSTEM – INNER CIRCLE (JAMAICA).

Πέμπτη   9 Αυγούστου :   SWEET GAGA SOUND  –  ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

πηγη: SamosToday