Δύο πολύ ωραίους αγώνες παρακολουθήσαμε το διήμερο 10 και 11 Μαϊου 2019, μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης και Σάμου. Παρά τα χρόνια τους, εντυπωσίασαν με τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες και απέδειξαν αυτό που λέμε στην καθημερινότητα, ότι όσα χρόνια και να περάσουν «η μπάλα δεν ξεχνιέται».

00Palaimaxoi02

Δύο αγώνες έγιναν στο πλαίσιο της φιλοξενίας της αποστολής από τη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 10 Μαϊου το τελικό σκορ ήταν 2-6 υπέρ των παλαιμάχων Θεσσαλονίκης με αντιπάλους τους παλαιμάχους Σάμου, στο στάδιο Σάμου, ενώ το Σάββατο 11 Μαϊου το τελικό σκορ ήταν 1-1 μεταξύ των παλαιμάχων Καρλοβάσου και Θεσσαλονίκης.

00Palaimaxoi03

Πριν από τους δύο αγώνες αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα, ενώ κατά τη διάρκεια της 3ήμερης σχεδόν φιλοξενίας τους, οι παλαίμαχοι Θεσσαλονίκης με τις συνοδούς τους και τα παιδιά τους, ξεναγήθηκαν στο Πυθαγόρειο, στο Κοκκάρι, στο Καρλόβασι, στην Ιερά Μονή Σπηλιανής, στο μουσείο οίνου του ΕΟΣ Σάμου.

00Palaimaxoi04

Στους αγώνες πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς δύο διαιτητικές τριάδες (μέσω της ΕΠΣ Σάμου) αλλά και η ΕΟΔ Σάμου (παράρτημα Σάμου).

Η φιλοξενία πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Σάμο και τα ΝΠΔΔ ΔΟΠΠΟΝΑΣ και ΔΟΤΟΥΡΣ.

ΠΗΓΗ: SamosToday