Δύο διαφορετικά συμβάντα πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διήμερο στο νησί της Σάμου, σε Καρλόβασι και Πυθαγόρειο αντίστοιχα. 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΑΜΟΥ

Από το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίου Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα χθες (09-07-2024), σε οδικό δίκτυο στο Καρλόβασι της Σάμου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από ημεδαπό (59χρονος), συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε αλλοδαπός (54χρονος), με συνέπεια τον τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου, καθώς και αλλοδαπής (59χρονη) που επέβαινε στο ίδιο όχημα.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

 

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα χθες (09-07-2024), στο οδικό δίκτυο Χώρας – Πυθαγορείου στη Σάμο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από ημεδαπή (26χρονη) και ποδήλατο που οδηγούσε αλλοδαπός (23χρονος), με συνέπεια τον τραυματισμό του οδηγού του ποδηλάτου.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.