ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας  της EUROBANK για το δημογραφικό «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021, και ώρα 20:00 (ώρα προσέλευσης 19:30), στην Πλατεία Δημαρχείου Σάμου.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι διακεκριμένοι γυναικολόγοι αναπαραγωγής κ.κ. Βασίλης Κελάρης (Αντιπρόεδρος ΜΗΤΕΡΑ) και Χάρης Χηνιάδης, ιδρυτές του μη κερδοσκοπικού σωματείου BE-LIVE, προκειμένου να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους για τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης που η BE-LIVE προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ με την υποστήριξη της EUROBANK, εφόσον πληρούνται συγκεκριμένα οικονομικά και ιατρικά κριτήρια.

Τα  ζευγάρια που ενδιαφέρονται για την παραπάνω πρωτοβουλία, παρακαλούμε όπως επικοινωνούν για πληροφορίες  στα τηλέφωνα     22730 80940 & 211 1868236.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση της Eurobank «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»,μπορείτε να βρείτε  στον σύνδεσμό: https://www.eurobank.gr/el/omilos/esg-environment-society governance/koinonia/mprosta-gia-tin-oikogeneia.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου είναι αρωγός σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που στηρίζουν τις οικογένειες που ζουν σε ακριτικές και απομακρυσμένες περιοχές της χώρας και συμβάλλουν, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και διορατική προσέγγιση, στην αναστροφή της υπογεννητικότητας.

 

 

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου