Με σημαντική επιτυχία  πραγματοποιήθηκε στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Καρλοβάσου την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου ο φιλικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ των ομάδων « Φίλοι ΠΕΨΑΣ ΡΙΒΑ – Παλαίμαχοι Ανατολικής Σάμου ».

Η πρωτοβουλία ανήκει στον ΠΕΨΑΣ ΡΙΒΑ για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Καρλοβασίων.

Θεωρούμε υποχρέωση μας να ευχαριστήσουμε τον προπονητή των ακαδημιών μπάσκετ του συλλόγου κ. Νίκο Φαλλιέρα που είναι ο εμπνευστής της εκδήλωσης και τον τοπικό ομοσπονδιακό προπονητή κ. Δημήτρη Βογιατζή για την συγκέντρωση και καθοδήγηση της ομάδας παλαιμάχων ανατολικής Σάμου.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αριάδνη Ρίγλη, ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Βακάκης, η περιφερειακή σύμβουλος και πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ. Άννη Ανδρεάδη και η κοινοτική σύμβουλος κ. Μαρία Ελευθερίου.

Για την ιστορία νικήτρια ήταν η ομάδα «Φίλοι ΡΙΒΑ» με 62-51. Πρώτος σκόρερ της φιλικής συνάντησης ο Νίκος Φαλλιέρας. Στην ανάπαυλα διεξήχθη διαγωνισμός τριών πόντων με νικητή τον Μάνο Βαλκαμλή.

Τα αναμνηστικά μετάλλια απένειμαν στην φιλοξενούμενη ομάδα ο πρόεδρος της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Σάμου κ. Γιάννης Δρίλλιας στη δε γηπεδούχο ομάδα ο πρόεδρος του ΠΕΨΑΣ ΡΙΒΑ κ. Δημήτρης Ριζάκης.

Στο τέλος ο ΠΕΨΑΣ ΡΙΒΑ βράβευσε τους Διασώστες με αναμνηστκό στον πρόεδρο κ. Δημήτρη Καλατζή. Με την ευκαιρία η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. τίμησε για την πολυετή προσφορά στον σαμιακό αθλητισμό τον καθηγητή φυσικής αγωγής και πρόεδρο του ΠΕΨΑΣ ΡΙΒΑ κ. Δημήτρη Ριζάκη.

Για την ιστορία στις ομάδες συμμετείχαν οι:

Φίλοι ΡΙΒΑ: Ηλ. Αναγνώστου, Γ. Τζουραμάνης, Ι. Ανδρεάδης, Γ. Σωρδανίδης, Τρ. Καββάδας, Χ. Δουκέλης, Ν. Φαλλιέρας, Σ. Λυμπέρης, Μανωλαράκης, Θ. Λεουτσάκος, Ι. Μανωλαράκης, Ν. Κάρλας.

Παλαίμαχοι Αν. Σάμου: Ι. Δρίλλιας, Μ. Βαλκαμλής, Αρ. Ζαφειρίου, Γ. Βαρβούνης, Κ. Βογιατζής, Φ. Κουτζάς, Γ. Χατζημιχάλης, Δ. Βογιατζής, Μ. Κουτζάς, Δ. Βαμβακάς.

Διαιτητές: Κ. Γιώτης – Ι. Πόθας