ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας, ότι η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου έχει υποβάλει ως δικαιούχος, αίτημα χρηματοδότησης στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου με συνημμένη μελέτη, για εκταμίευση 600.000,00 €  ώστε να αποκατασταθούν  οι ζημίες που προκλήθηκαν από τον αυξημένο φόρτο διελεύσεων βαρέων φορτηγών που διακινούνταν για την κατασκευή της ΚΕΔ στο οδικό τμήμα της περιοχής Ζερβού.

Παρά τις υποσχέσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου, ότι έχει εγκριθεί το αίτημά μας και έχει παρέλθει η χειμερινή περίοδος, διάστημα στο οποίο υπήρχε η δυνατότητα να ολοκληρώνονταν η διαδικασία δημοπράτησης χάνεται χρόνος για να αρχίζαμε τις εργασίες αποκατάστασης της βελτίωσης του δρόμου.

Σήμερα είμαστε αναγκασμένοι να υπενθυμίσουμε την προσοχή σε όλους του οδηγούς και τα διερχόμενα οχήματα, ότι η διέλευση στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα, να γίνεται με χαμηλή ταχύτητα προς αποφυγή ατυχήματος.

Δυστυχώς ενέργειες των διαχειριστών του Μεταναστευτικού, δεν τους εκθέτουν μόνο προσωπικά αλλά εκθέτουν και την αξιοπιστία και σοβαρότητα της Πολιτείας απέναντι στην τοπική Αυτοδιοίκηση και τους Πολίτες της.

 

 

 

                                                                               Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΑΜΟΥ

 

 

                                                                                    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΟΥΡΑΚΗΣ