ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
13/6/2023
Πριν από 2 χρόνια ο αρχηγός της ΝΔ και πρώην Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης είχε έρθει βολτούλα την Σάμο και στο φαντασμαγορικό σόου που είχε στήσει τότε μαζί με τοπικούς κομματικούς παράγοντες, πέρασε και από το παλιό ΚΥΤ στον κεντρικό ιστό της πρωτεύουσας του νησιού.
Είχε πει τότε ο κ. Μητσοτάκης ανάμεσα στις υποσχέσεις – φούσκες: «Η δομή αυτή καταργήθηκε ουσιαστικά και αποδίδεται στην τοπική κοινωνία, σε συνεννόηση με την οποία θα καταλήξουμε για το πώς θα την αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»
Πέρασαν δυο χρόνια και η δομή ναι μεν άδειασε και έχει δοθεί στην τοπική κοινωνία αλλά ξέχασε να επισημάνει ο κ. Μητσοτάκης ότι θα αποδοθεί ως ΧΩΜΑΤΕΡΗ.
Όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες η δομή δυστυχώς εξακολουθεί και είναι μια απέραντη χωματερή και ΟΥΤΕ χώρος αναψυχής και άθλησης έχει γίνει, ΟΥΤΕ χώρος εκπαίδευσης, ΟΥΤΕ νέο Δημαρχείο, όπως έλεγε…
Την επόμενη των εκλογών της 25ης Ιουνίου οι κομματικοί παράγοντες της ΝΔ μπορούν να πανηγυρίσουν την νίκη τους με ένα υπαίθριο πάρτι στο χώρο του παλιού ΚΥΤ…
Υποψήφιοι Βουλευτές της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στον Νομό Σάμου-Ικαρίας-Φούρνων
ΒΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΝΙΚΗ