1η Μάη, δεν είναι αργία είναι Απεργία!

Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις την Μ. Τετάρτη 1η Μάη

Σάμος: 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο στο Βαθύ

Ικαρία: 12 το μεσημέρι, στην πλατεία Ευδήλου

 

Με ταχείς ρυθμούς, εξορμήσεις, περιοδείες, αφισοκολλήσεις, συνεχίζουν τις προετοιμασίες μέλη τους Εργατικού Κέντρου και Σωματείων, σε Σάμο και Ικαρία, για την απεργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς την Μεγάλη Τετάρτη, για να τιμήσουν τους αγώνες της τάξης μας.

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις στις 28 Φλεβάρη και στις 17 Απρίλη, και εδώ στο νομό μας, έδωσαν το μήνυμα της εργατικής τάξης, ότι απέναντι στα κέρδη των καπιταλιστών, προτάσσουμε τη ζωή της! Με αυτό οδηγό μας συνεχίζουμε αποφασιστικά και αταλάντευτα να δίνουμε τη μάχη για αυξήσεις στους μισθούς και στα μεροκάματα, για μέτρα προστασίας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς. Τιμάμε του 200 εκτελεσμένους κομμουνιστές ήρωες στην Καισαριανή 80 χρόνια πριν από τους ναζί την 1η Μάη του 1944, τιμάμε όλους τους νεκρούς τους τάξης μας.

Όλοι και όλες μαζικά στις συγκεντρώσεις σε Σάμο και Ικαρία

  • Στην Ικαρία στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Ευδήλου
  • Στη Σάμο στις 10 το πρωί στο χώρο του Εργατικού Κέντρου στο Βαθύ, όπου είναι τοποθετημένη μαρμάρινη πλάκα προς τιμή Σαμιωτών και Ικαριωτών που εκτελέστηκαν στην Καισαριανή.

Θα ακολουθήσει πορεία και ομιλίες στην πλατεία Πυθαγόρα, καθώς και συναυλία – μουσικό αφιέρωμα στο εργατικό λαϊκό τραγούδι και την Πρωτομαγιά με τη συμμετοχή του Παραρτήματος Σάμου του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου.