ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, το Κέντρο Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας “Άλκη Ζέη” της ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων και το Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών “Διοτίμα”, σας προσκαλούν στην Ανοιχτή Ενημερωτική Εκδήλωση για την  Έμφυλη Βία με θέμα “Ο δρόμος προς την πρόληψη”.

 

Κάθε περιστατικό έμφυλης βίας αποτελεί και μία διαφορετική ιστορία. Παραμένει όμως έκφανση του ίδιου φαινομένου και καθρεφτίζει τις άνισες κοινωνικές σχέσεις που δομούνται και αναπαράγονται στο κοινωνικοπολιτικό επίπεδο. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με την έμφυλη βία, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σάμου (επί της Θ. Σοφούλη) στις 22/07/2021 στις 20:30.

 

Πληροφορίες / κρατήσεις θέσεων

Για πληροφορίες ή δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2273181030 καθημερινά 9:00-17:00 ή μέσω email στο alkizei.arsis@gmail.com

 

Η συμμετοχή στη δραστηριότητα είναι δωρεάν, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμών και τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων COVID -19.

 

Το Κέντρο Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας “Άλκη Ζέη” αποτελεί μια πρωτοβουλία της ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων και υλοποιείται με την στήριξη της UNICEF.

Το Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών “Διοτίμα” λειτουργεί σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες (UNHCR) και με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου