Πρόσκληση

 Φίλες και φίλοι

Η 8η του Μάρτη 2018, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, έφτασε και βρίσκει τη γυναίκα στη χώρα μας, να βάλλεται από παντού, σε σχέση με την εργασία, τη μητρότητα, την οικογένεια.

Δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αγώνες 20ετιών καταργούνται, ετοιμάζοντας πολύ δύσκολες εποχές για μας και τα παιδιά μας.

Μέσα σ ΄ αυτή την ολόπλευρη κρίση, η γυναίκα σε όλες τις ηλικίες, μαθήτρια, φοιτήτρια, εργαζόμενη, μητέρα, σύζυγος, συνταξιούχος, δείχνει να πισωτατεί και να αναζητάει λύσεις εκεί που δεν υπάρχουν, όπως στις κάθε λογίς εξαρτήσεις.

Έτσι φέτος στην εκδήλωσή μας για την 8η του Μάρτη, που θα γίνει  στο ξενοδοχείο Σάμος το Σάββατο 10 Μάρτη και ώρα 6μμ, επιλέξαμε το θέμα των Ναρκωτικών με ειδική αναφορά στη Γυναίκα και τις εξαρτήσεις.

Για αυτό θα μιλήσουν:

  • Ο Παναγιώτης Κατηφές Κοινωνιολόγος, Σύμβουλος εξαρτήσεων- Γραμματέας Εθνικού Συμβουλίου Κατά των Ναρκωτικών με θέμα: « Το κοινωνικό φαινόμενο των Ναρκωτικών και η ιδιαίτερη επίδρασή του στις Γυναίκες».

Η Ευαγγελία Αμπατζή Ψυχολόγος μέλος της Προοδευτικής Κίνησης Γυναικών Σάμου και στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης Ν. Σάμου «Φάρος» με θέμα: «Ιστορίες δύναμης απέναντι στην ευαλωτότητα»

Σας περιμένουμε, να ενημερωθούμε, να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας και να οργανώσουμε τους απαραίτητους αγώνες μας , για το σήμερα και το αύριο.

Για το Δ.Σ

 

 

Η πρόεδρος                                                            Η γραμματέας

 Αγγελική Βαλεοντή Δεμερτζή                             Ευαγγελία Βογιατζή