Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος  Παλαιοκάστρου  ΑΨΕΜΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της  Τρίτης  και παρόλο τις αντίξοες συνθήκες αγκαλιάστηκε από πολύ κόσμο. Χριστουγεννιάτικες μελωδίες ακουγόταν στην πλατεία   και το κέφι και η όμορφη διάθεση ζέσταιναν το χώρο .

Πρωταγωνιστές υπήρξαν τα παιδιά που στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία του χωριού με χειροποίητα στολίδια που είχαν φτιαχτεί από μέλος του Συλλόγου και τα παιδιά ζωγράφισαν και έγραψαν ευχές όπως  ειρήνη ,χαρά, ευτυχία, χαμόγελο .

Παράλληλα εξελισσόταν και ο διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής . Το έργο των κριτών, του Γιώργου Καρπαθίου και του Άγγελου Κωνσταντιλάκη ήταν πραγματικά δύσκολο αφού υπήρχαν πολλά γλυκά που έφεραν τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου. Τα τρία πρώτα γλυκά βραβεύτηκαν και μετά όλα  μοιράστηκαν στον κόσμο που ήταν εκεί μαζί με γλυκό κρασί. Στο τέλος της γιορτής μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά δωράκια από το σύλλογο.

Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στη πραγματοποίηση της γιορτής και ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία, ειρήνη, αγάπη, ευτυχία. Ας γίνουν οι ευχές σας και όλου του κόσμου πραγματικότητα.