Τα Χριστούγεννα πέρασαν, αφού σας ευχηθούμε Χρόνια Πολλά και να είστε Πάντα καλά, έχουμε τη χαρά να σας καλέσουμε στην εκδήλωση που ετοιμάζουμε.

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 5μμ στην πλατεία του Παγώνδα στο καφενείο Κουλούρη.

Η εκδήλωση αυτή πάντα γίνονταν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Παγώνδα, του κτηρίου του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου πλάι στην πλατεία.

Ο σεισμός όμως το πλήγωσε στις 30 Οκτωβρίου 2020, και παρά τις προσπάθειές μας μέχρι σήμερα δεν γιατρεύτηκαν οι πληγές του.

Γι αυτό και φέτος από την εκδήλωση θα λείπουν και τα θεατρικά που συμπλήρωναν το πρόγραμμά της, αφού δεν υπήρχε χώρος για την προετοιμασία τους.

Εκείνη όμως που κόντρα στις δυσκολίες των δύο χρόνων κατάφερε να συνεχίσει τη ζωή της είναι η παιδική εφημερίδα «Παιδική Φωλιά Παγώνδα». Αυτό φυσικά οφείλεται ιδιαίτερα στους Μικρούς Δημοσιογράφους, που κόντρα στις δυσκολίες που συναντήσαμε συνέχισαν να γράφουν και να μιλάνε για τα όνειρά τους και του Δήμου μας που την στήριξε όσο μπορούσε.

Έτσι μαζί τους οργανώνουμε και τη Φετινή Γιορτή που περιλαμβάνει.

  • Τον απολογισμό της δράσης του Συλλόγου μέσα στο 2023.
  • Τον εορτασμό των γενεθλίων του Συλλόγου (6-1-1976)
  • Το κόψιμο της πίτας του 2024 μαζί με τις ευχές για το Νέο χρόνο.

Τα παιδιά θα απαγγείλουν σχετικά ποιήματα και θα μας πουν τα όνειρα και τις ευχές τους για το Νέο Χρόνο.

Μέσα σε αυτές κυρίαρχη θέση κατέχει η φροντίδα μας για την επισκευή του κτηρίου του Πολιτιστικού Κέντρου, που είναι χώρος Δημιουργίας, και Πολιτισμού για μικρούς και μεγάλους, όπως και επίσκεψης των δύο ιδιαίτερων Μουσείων του Παγώνδα Λαογραφικού και Ιστορικού.  

Σας περιμένουμε, για να περάσουμε μαζί ένα χαρούμενο απόγευμα, να απολαύσουμε την Βασιλόπιτα και να ανταλλάξουμε τις ευχές μας για τη Νέα Χρονιά.