ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 08 Μαρτίου 2024, Ημέρα της Γυναίκας,  πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τις γυναίκες – μέλη του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) από την Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ανατολικής Σάμου στην αίθουσα προγραμμάτων του ΚΑΠΗ στο κτήριο της Σαμιακής Αγοράς.

Ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση «Γαρουφαλής Θερμοκήπια Ορχιδέας» για τις ορχιδέες που μας χορήγησε, οι οποίες προσφέρθηκαν σε όλες τις γυναίκες που συμμετείχαν. Επίσης τα καταστήματαBodyShop, Charisma, Dreams Nef Nef, KOKKA fashion, Hondos Center, EURONICS – Λουκαδάκης, Bizarre Accessories, το κομμωτήριο «Beautique» της Ευτ. Σπύρου, τα φαρμακεία Στ.Ελευθερίου, Π.Σπύρου, Αρ.Σατσματζή, Α.Κιλιουκιώτου, και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος Σάμου «ο Καπετάν Λαχανάς» για τα όμορφα δώρα που μας χορήγησαν, τα οποία προσφέρθηκαν μετά από κλήρωση στις συμμετέχουσες.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε περιποίηση 20 μελών του ΚΑΠΗ κατόπιν κλήρωσης, σε συνεργασία με τους μαθητές και τους καθηγητές του Β’ Υγείας και Γ΄ Κομμωτικής και Αισθητικής του Εσπερινού ΕΠΑΛ Σάμου, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

 

Από τη Δ/νση Κοινωνικής Πρόνοιας  του Δήμου Ανατολικής Σάμου