Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως κατόπιν αξιολόγησης εγκρίθηκε το σχέδιο κινητικότητας του Δ.ΙΕΚ Σάμου με τίτλο: «Απόκτηση εναλλακτικής εργασιακής εμπειρίας προσανατολισμένης στον τουρισμό» του τομέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, Erasmus+ 2020.

Το σχέδιο φιλοδοξεί να «χτίσει γέφυρες συνεργασίας» και εντάσσεται στα πλαίσια της στρατηγικής του Δ.ΙΕΚ Σάμου με έμφαση στην ποιότητα και την εξωστρέφεια της επαγγελματικής κατάρτισης. Περιλαμβάνει 2 ροές κινητικότητας μέσω των οποίων ωφελούνται 24 συμμετέχοντες καταρτιζόμενοι από τις ειδικότητες: Αρχιμαγείρων-Σεφ, Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό σε Κύπρο και Γερμανία.

00DiekSamou

Σε αναμονή υλοποίησης είναι οι δυο ήδη εγκεκριμένες ροές για Κύπρο από πέρυσι που αφορούν εκπαιδευτές και καταρτιζόμενους για την κινητικότητα με τίτλο: «Σύγχρονες μέθοδοι, νέες Τεχνολογίες στα Ιατρικά εργαστήρια, την Βρεφονηπιοκομία, την Οικονομία και την Εκπαίδευση».

00DiekSamou02

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση κινητικότητας «Απόκτηση εναλλακτικής εργασιακής εμπειρίας προσανατολισμένης στον τουρισμό» θα δοθούν με την έναρξη της νέας χρονιάς κατάρτισης.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΚ

Ο Διευθυντής

Τριανταφύλλου Νικόλαος