Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει με πολλά σχέδια και αισιοδοξία. Στο ξεκίνημα αυτής της διαδρομής εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές της Σάμου, της Ικαρίας και των Φούρνων να αγωνιστούν για τους στόχους τους , διατηρώντας τη δύναμη και την ευαισθησία της νιότης τους.

Για τις μαθήτριες και τους μαθητές που περνούν για πρώτη φορά το κατώφλι του σχολείου καλή αρχή από καρδιάς στο πιο όμορφο και ωφέλιμο ταξίδι της γνώσης και της μάθησης με στυλοβάτες και αρωγούς πάντα τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας!

Στους εκπαιδευτικούς που με τις γνώσεις και την εμπειρία αλλά και τη θέληση για προσφορά να έχουν δύναμη, υπομονή και επιμονή  στο σοβαρό έργο τους, ούτως ώστε  να επιτευχθεί το καλύτερο.

Το σχολείο είναι το εργαστήρι που δημιουργεί τους αυριανούς πολίτες, με γνώσεις , κοινωνική ευαισθησία και προσωπικότητα. Είναι ο χώρος που σφυρηλατείται ο χαρακτήρας του μαθητή ,που καλλιεργείται πνευματικά και  αναδεικνύονται τα ταλέντα του. Για αυτό εύχομαι ολόψυχα η νέα σχολική χρονιά να είναι καλή, δημιουργική ,γεμάτη πρόοδο, επιτυχίες και υγεία και ας  ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου

Βασίλειος Πανουράκης