Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου μετά το πέρας του διαδραστικού παιχνιδιού «ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΩΝ» που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 2, 3 και 4 Ιανουαρίου 2020, στην Πόλη της Σάμου, ευχαριστεί θερμά τους συμμετέχοντες και όλους του εθελοντές που εργάστηκαν ακούραστα, κατά την εορταστική περίοδο, για το άρτιο αποτέλεσμα της δράσης αυτής. Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστούμε πολύ για την επιμέλεια της οργάνωσης του παιχνιδιού την κα Βίκυ Γρύλλου,  η οργανωτικότητά της, οι ιδέες της και η υποστήριξή της υπήρξαν τα θεμέλια για αυτό το όμορφο αποτέλεσμα. Επίσης ευχαριστούμε πολύ τις κυρίες Καραντάνη Ευτυχία, Τζιβανάκη Άρτεμις, Γρύλλου Αλκμήνη, Γκουντάρα Φιλιώ, Παπαγεωργίου Ανθή, Ρώρη Χαρά, Μανέτα Σταματία, Κυριαζή Λίτσα,  Πανουράκη Μαρία,  Τσακαλωφά Γίτσα, Καρατζά Μαριάνθη, Προβίδου Ελενα, Κώττη Μπέμπα, Αλεξοπούλου Φιλιώ, Πλατανιώτου Πόπη και  Γκεόργκε Χριστίνα που άνοιξαν τα σπίτια τους, φιλοξένησαν καλικαντζάρους και φρόντισαν τα παιδιά μας με τον καλύτερο τρόπο!

Ακόμη ευχαριστούμε την κυρία Μάτα Καρπαθίου που άνοιξε το σπίτι της και φιλοξένησε 10 νεογέννητους «Κάους». Τα καταστήματα DIL, ΟΠΤΙΚΟΝ, Υποδήματα ΠΑΛΑΜΑΡΗ, BODY SHOP, ΕΣΩ..ΡΟΥΧΑ, Κοσμήματα Ελεάννα Κωνσταντάκη, ΚΑΙΛΑΣ ΙΔΕΕΣ, SOLID, COFFEE LAB ΦΡΟΥ, ΧΙΟΝΑΤΗ, VERO by ASLANIS, POPI FASHION, ΓΕΙΑ ΜΑΣ, NO 21, ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ, ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗ που φιλοξένησαν τα μεταλλικά παπούτσια.

Τα βιβλιοπωλεία: ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΛΑΤΖΗ, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΚΥΚΛΟΣ, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΕΡΖΗΣ που συνέβαλαν στην δημιουργική εξέλιξη των…μωρών!!!

Το ΣΕΟ Παράρτημα Σάμου για την κατασκευή των ουρών καλικαντζάρων, τον κύριο Κωνσταντινίδη Μιχάλη για τις μορφές των καλικαντζάρων,  τον κύριο Παναγιώτη Καρατζά και Τάσο Φουντουλάκο για την υποστήριξη τους στην όλη διοργάνωση.

Τέλος ευχαριστούμε τις κυρίες Γεωργία Γεροντή, Λουκία Μανιά, Θεανώ Συρίγου, Μαρία Πανουράκη και Ευαγγελία Λεπενιώτη για τις νόστιμες τηγανίτες που γευτήκαμε στην εκδήλωσης λήξης του παιχνιδιού.

Ο εθελοντισμός και η αγάπη για τον τόπο μας μόνο όμορφα αποτελέσματα μπορεί να δώσει!

 

 

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου