ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άριστη εμπειρία για την ομάδα μας εφήβων καλαθοσφαίρισης του ΑΟ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ αποτέλεσε η συμμετοχή της στο τουρνουά πρωταθλητριών ομάδων Αιγαίου που διεξήχθη από Σάββατο 28/3 έως Τετάρτη 4/4/18 στο κλειστό γυμναστήριο «ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ» στο Χαϊδάρι Αθηνών .

Παρόλο ότι τα αποτελέσματα των συναντήσεών μας με τις αντίστοιχες ομάδες Ηρακλείου Κρήτης και Ανατολικού Αιγαίου δεν ήταν νικηφόρα για την ομάδα της μικρής μας πόλεως Πυθαγορείου της Σάμου ωστόσο οι μικροί αθλητές μας έζησαν τη χαρά της εμπειρίας να συναγωνίζονται  δυνατότερες και αρτιότερα ενδεχομένως προετοιμασμένες ομάδες .

Στην επιτυχία της αποστολής αυτής πλην των συντελεστών της ομάδας του ΑΟ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ ιδιαίτερα στο οικονομικό μέρος της συντέλεσαν τα μέγιστα τόσο η Εταιρεία θαλάσσιων μεταφορών της HELLEΝIC SEA WAYS με την έκπτωση στις τιμές των εισιτηρίων μεταφοράς μας προς και από Πειραιά, όσο η βοήθεια και προσφορά του Δημάρχου Σαμίων κ. Μιχάλη Αγγελόπουλου τους οποίους και ευχαριστούμε δημοσίως , ευχόμενοι σε όλους και με την ευκαιρία της ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !

 

Μετά τιμής

Το ΔΣ του ΑΟ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ