Ακαριαίο θάνατο βρήκε ένας 60χρονος ο οποίος επέβαινε σε δίκυκλο όχημα όταν εξετράπη της πορείας του στο ύψος του Λατομείου Σάμου.
Ο άτυχος άνδρας ενώ κινούνταν στην επαρχιακή οδό Σάμου – Πυθαγορείου συγκρούστηκε με ένα τζιπ το οποίο ακολουθούσε αντίθετη πορεία, για αδιευκρίνιστο λόγο, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει στο γκρεμό μαζί του.
Από την πτώση σκοτώθηκε ο οδηγός του δικύκλου ενώ ο 53χρονος οδηγός του ΙΧ απεγκλωβίστηκε από τους άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας και μεταφέρθηκε από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Σάμου ελαφρά τραυματισμένος. Σύμφωνα με οδηγούς που ακουλουθούσαν το τζιπ, ο 53χρονος φάνηκε ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του αφού το όχημά του ακολουθούσε μια ανεξέλεγκτη πορεία για λίγα λεπτά .
Αυτή την ώρα νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Σάμου προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.
Εξάλλου ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε στην Σάμο την Πέμπτη 30 Απριλίου, χωρίς ευτυχώς κάποιον τραυματισμό αυτή την φορά. Περίπου στη μία το μεσημέρι, αυτοκίνητο έφυγε εκτός του οδοστρώματος και προσγειώθηκε από ύψος σε κτήμα στον επαρχιακό δρόμο Βαθέος – Μυτιληνιών στην περιοχή Κουμαριώνας. Στο όχημα επέβαιναν μία γυναίκα και ένας άνδρας οι οποίοι ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν.